Din lokala däckverkstad

Ring direkt

Tel: 0155-26 86 36

 

Hitta till oss

Det är smidigt att lämna både bil & däck hos oss. Vi har en stor parkering precis utanför dörren och vårt stora däckhotell finns direkt bakom vår verkstad i samma byggnad.

Besöksadress:
Kung Birgers väg 3, 611 31 Nyköping

 

 

däckcenters_kundmottagning

Vanliga frågor

För att ge dig bättre service så finner du svaret på några av de vanligaste frågorna vi får. Du är självklart välkommen att ringa oss om du undrar något kring t ex däckhotell eller däckbyte.

Ja, det går att boka tid för inlämning & uthämtning av däck, inklusive byte direkt via hemsidan. Vi har bara ett begränsat antal platser för online bokning, så om du inte hittar en tid ska du ringa oss så hjälper vi till att ordna en tid som passar dig.

Ring upp

Nej, bokningar på hemsidan gäller bara plats i däckhotellet. Vanligt däckbyte, beställning av däck & fälgar samt hjulinställning gör du enklast via telefon eller så kommer du in direkt till oss i butiken.

Ring upp

Det är mycket troligt att vi har din däcksort hemma i vårt lager om du har en relativt vanlig bilmodell. Vi kan däremot inte garantera att så är fallet. Det bästa är att du ringer upp oss och frågar.

Ring upp

Våra öppettider är måndag-torsdag: 7-16.30 samt fredag: 7-16. Vi håller stängt på lör-sön utom under April och November. Då är du välkommen även på lördagar mellan kl 10-14.